OSS

OFTE STILTE SPØRSMÅL

En guide for bruk av motorgrossisten.no

Hvordan registrerer jeg meg?

For å opprette din egen profil trenger du kun fylle ut dette skjemaet, sende det inn, og så følge instruksene du mottar på epost. Du vil få en lenke for å bestemme ditt eget passord, og kan deretter logge inn på nettsidene våre.

Hvorfor er det nødvendig å registrere seg?

Det er valgfritt å registrere seg, og kun nødvendig hvis du skal tilby bilen din for salg. Vi ber kun om navn og epost for å lage en brukerprofil. Du vil også bli bedt om adresse og telefonnummer når du aksepterer et bud på motorgrossisten.no. Skal du kjøpe bil er det også greit å lage en profil, det gir deg muligheten til å lagre søk og få et varsel på epost når det dukker opp en bil som matcher søket ditt.

Kan jeg bytte epostadresse i profilen min?

Ja, det kan du, men den nye adressen må bekreftes på samme måte som når du registrer en ny profil før den blir aktiv.

Hvordan bytter jeg passord?

På siden for innlogging finner du en lenke til en side der du kan be om å få nytt passord (du kan også klikke her). Fyll inn epostadressen din, og du vil få tilsendt instruksjoner for å opprette nytt passord. Passordet må være på minst åtte tegn totalt og inneholde minst en stor bokstav, minst et tall og minst et spesialtegn (eks. #¤%/&)

Hvordan tilbyr jeg bilen min for salg?

Når du har registrert deg og logget inn, vil du få tilgang til et tilpasset kontrollpanel med valg og innstillinger som gjør det enklere for deg å gjennomføre en bilhandel med oss, enten du skal selge eller kjøpe bil. Skjemaet for å selge bil har skiltnummer-oppslag mot Statens Vegvesen, med ekstra valg for å beskrive tilstanden til bilen som du ønsker å selge. Alt forgår gjennom kontrollpanelet på nettsidene våre og gjør det blir enklere for oss behandle tilbudene vi får inn på en best mulig måte.

Hvordan lagrer jeg et søk?

Lagring av søk er et valg som dukker opp i listen over biler til salgs, for alle registrerte og innloggede brukere. Dine søk kan lagres, endres, lastes og slettes. Aktive søk vil bli varslet deg på epost helt til du sletter dem.

Hvordan sletter jeg profilen min?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å slette profilen din

Hvorfor får jeg ingen eposter fra motorgrossisten?

Hvis du har registrert deg og lagret et søk, vil du få en epost som varsler deg når det dukker opp en bil som passer til kriteriene dine. Hvis du ikke mottar varsler, sjekk din mappe for søppelpost (evt. reklame) og se om du finner meldingene der. I så fall, husk å legge oss til som godkjent mottaker. Hvis du fortsatt ikke finner igjen epostene fra oss, ta kontakt.